¿Cómo abordar la psicosis?

Si me notáis extraña, es decir, que no actúo y hablo como lo suelo hacer, por favor, enseñadme este escrito comunicándome acerca de mi enfermedad y de la posibilidad de acudir a un hospital.

Hola Sonia,
estic ací per a recordar-te que pots estar entrant en un brot psicòtic.
Eres més forta que el teu pensament que t’està dient que tens la clau per a obrir la porta. No hi ha res connectat d’això que tu estàs creient. Atèn, baixa dels núvols. Necessites olanzapina a part del liti.
Sempre se repetix la mateixa història: t’has enamorat/obsesionat amb una persona? Penses en el passat intentant trobar una resposta a tot allò ara?
Pot ser no ha sigut fàcil, però si has arribat fins ací no és perquè hi haja un per què.
Adona’t de que no estàs bé, de que ningú és responsable d’això i de que només està en les teues mans actuar. I sàpigues que res d’açò té un doble sentit.
Expressa els teus pensaments, és algo que mai fas i per això caus en la trampa. La teua ment no està connectada a cap altra. T’ho dic jo que ara està passant la resaca de tres ingressos hospitalaris… No vols tornar a açò cap altra vegada. No vols ni patir tu, ni fer patir a altres, que són les persones més properes, per això és molt important que recordes la realitat del passat i no cregues en els teus contes ficticis futurs.

1. Parla amb el psiquiatra
2. Conta-li lo de les veus
3. Allunyat del pensament
4…

(Ara que estic escrivint açò per a tu me n’adone de quan difícil és acudir a aquest escrit en el moment oportú… Però si pot servir de algo…)